Lotus oosterse artikelen houdt zich sinds 2005 bezig met de import van producten uit Zuidoost Azie, voornamelijk Thailand.
Na jaren door dit land te hebben gereisd, hebben we de taal geleerd en contacten gelegd.
Wij kopen de producten zelf van lokale leveranciers, hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kiezen voor onze klanten fraaie, exclusieve en kwalitatief de beste producten.
Het besteedde geld komt op deze manier rechtstreeks en volledig bij de mensen die onze produkten maken zelf terecht.
Wij importeren geen fabriekswerk, maar enkel de fraaiste stukken, die door de vriendelijke bevolking met de hand worden gemaakt.

De Lotus artikelen hebben vaak te maken met ontspanning en "well-being", maar wij leveren ook mooie artikelen voor in uw tuin of woonkamer. Hierbij moet u denken aan handgemaakte oosterse parasols, geglazuurde potten, Boeddhabeelden, meubels etc.

Waarin onderscheiden wij ons?
- Eigen inkoop
- Fair trade handelswijze
- Handgemaakte producten
- Snelle service en verzending

BIJ LOTUS OOSTERSE ARTIKELEN KOOPT U 24/7 ONLINE: Ansichtkaarten met Boeddha afbeeldingen, yogakleding, een leuk oosters kado of tuinaccessoires, een exclusief Boeddhabeeld, een paneel voor aan de muur, een fishermanspants / Thaise vissersbroek, relax-kussens, oosterse parasols, opiumtafels, zijden sjaals of een van de talloze andere oosters produkten. 
Ook voor inrichting of decoratie van woning of bedrijfspand (wellnessruimte, yogaschool, hotel) kunt u een beroep op ons doen. 
 

WIEROOK:
Voor particulier, giftshop, therapeut, spa & sauna, beauty-salon en yogaschool. 
Online bestellen van kwaliteitswierook, in verschillende vormen, kleuren & vele subtiele geuren. Prachtig verpakt in (kado)doosjes van moerbeipapier, teakhout en zijde. Ook geschikt als huwelijksbedankjes. 

wierook.jpg kadodoos wierook].jpg wierook stokken.jpg kadodoosjes wierook.jpg

BOEDDHA'S: 
Wij verkopen geen `fabrieks Boeddha`s`, maar alleen handgemaakte Boeddhabeelden. Hierdoor is ieder stuk uniek, en mogen wij ons met recht de Boeddhaspecialist van Nederland noemen. 
Wij kopen de beelden zelf van de lokale bevolking en handelen op de fair-trade wijze. Dat wil zeggen dat we een eerlijke prijs betalen, het geld komt rechtstreeks en volledig bij de mensen die de beelden maken zelf terecht. Wij leveren geen producten die door kinderarbeid zijn vervaardigd. 
Wilt u een uit hout gesneden (Boeddha) beeld naar eigen afmetingen of ontwerp? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. (alleen Thaise Boeddha`s)

handgemaaktehoutenboeddhabeelden.jpg

FISHERMANSPANTS:
Dance - Homewear - Sports - Fashion - Yoga - Relax - Rock climbing - Massage - Beachwear - Meditation

Op zoek naar comfortabele reiskleding, massagekleding, yogakleding of klimbroeken? De fishermanspants is een uniseks wikkelbroek die altijd past. Comfotabel en voor vele doeleinden geschikt.
Het is ook mogelijk grote orders te plaatsen of broeken in andere kleuren te bestellen. Kijk op www.fishermanspants.nl

fishermanspants massagekleding.jpg Octavio YOGA yogakleding.jpg

OOSTERSE BAMBOE PARASOLS:
Hans Prins van kwekerij "de groene prins" met de beschilderde bamboe parasol. http://www.degroeneprins.nl/  Voor horeca: De oosterse parasol op het terras. (foto: restaurant Coeur d`Artichaut)  Meerdere kleuren & maten, ook te leveren met uw logo. http://www.artichaut.be/ 
Wilt u een oosterse parasol laten beschilderen met uw eigen naam, logo of tekst? Bij Lotus oosterse artikelen bent u aan het juiste adres!

bamboebos.jpg parasol van bovenaf gezien.jpg parasol op terras.jpg handgemaakte bamboe parasol.jpg parasol.jpg 

Voor onze SIERADEN hebben we een geheel eigen website: Leelavadee Jewelry
(ook voor wederverkoop)

Leelavadee sieradenMEDIA: Regelmatig worden artikelen van ons in bekende tijdschriften naar voren gehaald. In het blad Sante in de rubriek `Je leven in balans` staat een artikel over Yin & Yang. Bij het item `ruiken` is een afbeelding van een van onze wierookprodukten geplaatst. Ook is onze anti-muggen wierook geplaatst in een Sante . Onze oosterse parasol staat in het blad Tuin & Co. Ook het blad WITwedding (nr3. najaar 2009) heeft de oosterse parasol als partytip geplaatst. http://www.lotusoosterseartikelen.nl/c-1290792/lotus-in-de-media/

mediaaandacht.jpg

 

Lotus oosterse artikelen doneert aan het project: http://www.bring-the-elephant-home.org/nl/
 bring-the-elephant-home-banner-468-601.jpg
Help ook mee en kijk op bovengenoemde  website op welke manier u kunt bijdragen tot een betere toekomst van de Thaise olifant.       

 

Bent u geinteresseerd in een van bovengenoemde producten, of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan even contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Het Lotus team.         

© 2006 - 2022 LOTUS OOSTERSE ARTIKELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel